Faalangst & Rijangst

Er zijn mensen die, dit vrij bekend in de oren zal klinken. Faalangst kun je ervaren bij bijvoorbeeld schoolexamens. Je presteert ver beneden je niveau. Hoe kan dat? Zodra je het woord “examen” hoort, krijg je een soort onverklaarbare spanning en krijg je het soms benauwd.

 

Logo autisme en ADHD

Faal(rij)angstige leerlingen

Door het toepassen van bepaalde methodes kun jij jouw rijopleiding ook succesvol voltooien. Daarvoor heb je een Gecertificeerde Faalangst instructeur nodig. Bij Autorijschool GUIDO krijg je deze deskundige begeleiding. Klik hier voor een afspraak.

Rijangst: (Verkeersongelukken)

Er zijn mensen die nadat ze een ongeluk hebben gehad, niet meer durven te rijden. Ze raken grotendeels hun mobiliteit kwijt. Hoe langer ze het voor zich uit schuiven om achter het stuur te staan, en in het verkeer deel te nemen des te groter het verschil tussen hem/haar en de medeweggebruikers qua tempo wordt. Herken jij jezelf hierin, dan is een goede begeleiding van groot belang. In zo’n geval zijn er maar een paar lesuren nodig, zodat je weer achter de stuur veilig de weg op kunt.

achteruitkijkspiegel-web